Pas op de plaats met je team in 2 uur

Uit onderzoek naar gelukkig werken komt naar voren dat teams floreren als de teamleden hun potentieel ten volle benutten en plezierig samenwerken. Behalve het vaststellen van heldere team- en samenwerkingsdoelen, is het essentieel om regelmatig met elkaar stil te staan bij wat er goed gaat en wat samenbindt. Zo bouw en onderhoud je positieve relaties en een positief klimaat in het team. In twee uur tijd ga je met verschillende interactieve opdrachten aan de slag. Na deze twee uur weet je weer waar je het voor doet, wat je samenbindt, waar de kracht ligt van het team en ook wat je kunt doen om nog beter te worden.

Paul Westerlaken: 

Ambulant begeleider multidisciplinair team Profila Zorg:

“Wij wilden als team ambulant begeleiders in de hulpverlening een paar uur teambuilding doen. Doel was om te komen tot een duidelijker zicht op elkaars kwaliteiten en eventuele zwaktes in het team op tafel krijgen.Christel heeft ons een middag bij de hand genomen. Zij is een bevlogen, energieke, tactvolle, persoonlijke vrouw. Met haar eigen stijl, sterk afwisselend programma en prikkelende werkvormen heeft zij het maximale uit onze teammidddag weten te halen.

We hebben een toffe tijd gehad met elkaar en ze heeft stukjes aangereikt waar we later als team verder mee konden en zijn gegaan.”


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op