Counceling

Soms heb je het gevoel dat je de grip op je leven kwijt raakt. Je voelt je onzeker, oververmoeid of somber. Je hebt last van stress. Een burnout ligt op de loer. Problemen op je werk, in je relatie of gezin, kunnen de oorzaak zijn of hieraan bijdragen. Counceling is erop gericht deze problemen inzichtelijk te krijgen. Je leert beter met moeilijke situaties om te gaan. Hierdoor word je sterker en krijg je je leven langzaamaan weer op de rails. Als het nodig en mogelijk is, betrekken we voor jou belangrijke anderen bij de begeleiding. Counceling kan je helpen bij relatieproblemen, stress, faalangst, burnout, depressieve klachten, familieproblemen, problemen in je gezin, problemen op je werk, sociale isolatie of eenzaamheid, conflicten en verlies- en rouw.

Marc Schoots:

Recreatie Noord-Holland

“Mijn behoefte aan een personal coach ontstond toen ik ontdekte dat ik een behoorlijke mate van onzekerheid en conflict vermijdend gedrag in mij had. Ook kon ik maar moeilijk met spanning omgaan. Ik was enorm geschrokken en dacht: “Hier moet ik wat aan doen.” Ik heb zoveel dromen die ik wil realiseren.

Ik kwam in contact met Christel. Ik herinner mij nog goed dat Christel tijdens de eerste sessie mijn ongemak snel wist weg te nemen. Ik voelde mij erg veilig. Al snel ontstond een goede verbinding tussen ons. Christel heeft in de sessies die daarop volgenden twee werkvormen gebruikt die mij erg aanspraken, namelijk rollenspel en meditatie. Hierdoor kreeg ik veel meer inzicht in mijzelf en mijn krachten. Tijdens de sessies en de maanden erna merkte ik dat mijn zelfvertrouwen toenam, ik veel beter voor mijzelf durfde op te komen en dat ik mij veel meer op mijn gemak voelde in belangrijke gesprekken.

Daarnaast speelde er in de tijd dat de sessies plaatsvonden ook nog een groot relationeel probleem tussen mij en mijn toenmalige partner. Gelukkig nam Christel mijn persoonlijke crisis mee in de sessies en hielp mij daar zo ontzettend mee.

Ik ben Christel erg dankbaar dat zij mij een belangrijke stap voorwaarts heeft geholpen. En nu zoveel jaar later pluk ik nog steeds de vruchten van onze ontmoetingen toen aan het begin van 2011. Bedankt Christel!”


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op